lørdag den 13. september 2008

Kakadu

Idag var vi ude og se krokodiller. Der var nogle der var dovne og så var der også nogle der var vågne. Når den der styrer båden og hende der fodrer krokodillerne fik øje på krokodillerne tog hende der fodrede krokodillerne et stykke kød ud på en bambus pind og så hoppede krokodillerne op og tog kød stykkerne.Når man kunne se bare en krokodille lå der otte neden under vandet, så mange var der.




Jeg har også været ude og sejle på den gule flod.Jeg så to krokodiller og en masse fugle. der var en blå fugl der sad inde i nogle palmer.Der var også nogle jabiruer de er meget sorte stork.

Vi har også set på malerrier som der er 1000 år gamle som nogle aboriginer har malet.
Og til sidst skulle vi i poolen.
Den sidste dag så vi på malerier malet på bjerge.


På vejen så vi en krokodille der var blevet fanget af nogle rangere de skarrygfiner af den så de kunne kende den igen. Der var også en skole klasse der stak fingeren op i numsen på denfor at se om et var en pige eller en dreng




6 kommentarer:

Emil sagde ...

Hej ida

Jeg har lige læst din blog. Var krokodillen så en pige eller en dreg og kan man ikke se det på den uden at skulle mærke efter?
Jeg har lige løbet et løb i Valby parken. Jeg løb rigtigt hurtigt.
Thomas, Emil og Anne er henne ved Poul.
Hils de andre

Kærlig hilsen
Birgitte

Naboen sagde ...

Kære Ida og familie,
Hvor er det hyggeligt at kunne følge lidt med i jeres tur her via bloggen. Det lyder som om I allerede har lavet masser af spændende ting og set alverdens dyr. Du er rigtig god til at forklare om de ting I oplever og jeg vil helt sikkert følge med på bloggen i resten af jeres ferie. Herhjemme i Trekroner sker der ikke så meget. Steven og jeg har været til bryllup i Tyskland og så glæder vi os alle tre til vi snart skal afsted til Afrika.

Selvom vi savner vores naboer så er vi alligevel glade for at I er afsted, når nu I oplever så meget og har det så godt.

Mange kærlige hilsner fra
Rikke, Steven og Daniel

Holger og Karen sagde ...

Hej IdaDet er rigtig spændende at høre om alt det I oplever.Morfar og jeg er hele tiden inde og se om du har skrevet og sat nye billeder ind.Vi er lige kommet hjem fra Rom-det var en dejlig ferie,men vi oplevede ikke nær så meget spændende, som vi kan læse,at I gør.Vi glæder os til du fortæller mereKærlig hilsen til jer alle Morfar og Mormor

Anonym sagde ...

Hej Ida og Christian.
Vi håber I har det godt men savner jer også. Men vi ses heldigvis lige før det bliver jul. Det ser sjovt ud når krokodillerne hopper.
Kærlig hilsen
Jeppe

Hej Ida og familie.
Din Moster vil også lige sende jer en stor hilsen. Det lyder bare fantastisk spændende alt det I oplever. Tjekke spændt din blog hver dag for at se om der er nyt fra jer.
Kærlig hilsen
Moster
+ Marie, Jeppe og Ralf

Emil sagde ...

hej ida det ser sjovt ud det du laver vi ses om lang tid fra
emil thomas anne og birgitte

hej

Unknown sagde ...

Hej Ida og familie,

Det er da helt fantastisk at kunne følge med i turen herhjemme fra, hvor kulden og gråvejret begynder at brede sig. Jeg kan jo se, at du på ingen af billederne har husket at tage mine solbriller på. Håber, at du i det mindste har dem med. Hils din mor og far og broder og sig til din far, at han skal huske at gå ind i en lokal Harvey Norman butik og se, hvordan dansk kvalitet og design fra Jamo tager sig ud i bush'en, KH Lasse