lørdag den 1. november 2008

Great Ocean Road


Vi har kørt en hel dag fra hvor vi fik morgenmad til efter aftensmad til Great Ocean Road. Vi kørt over 1000 km på en dag.
Vi bor på en BIG4 cambingplads. På cambingpladsen er der en hoppepude og koaler men ikke nogen pool. Vi har set en koala gå rundt på vejen og der er koaler i treerne. Der er også kænguruer for enden af cambingpladsen.



Vi har kørt 2 timer for at se de 12 apostle - men der er kun 7 apostle. De 12 apostle er stoer klipper ude i vandet. Der er mange turister der rejser til Australien for at se de 12 apostle. Der er en mand der har fundet på at de hedder de 12 apostle for at tiltrikke en masse turister. jeg syndes at det er mærkligt at der er nogen der rejser fra den anden side af joerden for at se Great Ocean road og de 12 apostle.


Jeg har været ude i en by hvor vi fik en is. man skulle selv vælge en slags iskule og 2 slaks slik som blev blandet sammen på en is kold plade så isen ikke smeltede. Jeg valgte jordbæris og nogen jordbær vingummier og nogne surer runde farvde hårde slikkere.

Ingen kommentarer: